Privélessen en coaching

 


  • Volg je lessen op een hondenschool en zou je graag begeleiding op maat willen om dat wat je geleerd hebt te oefenen in verschillende huis-, tuin en keukensituaties en op plekken waar het gedrag van je hond ertoe doet?  
  • Of is het alweer even geleden dat jullie lessen hebben gevolgd en zou je jullie vaardigheden willen opfrissen en ook nog leuke nieuwe dingen willen leren?
  • Ben je niet in de gelegenheid om naar een hondenschool te gaan of is je hond er (nog) niet aan toe om in een groep les te volgen? 
  • Vind je het belangrijk en leuk om in je eigen omgeving te trainen met leuke en speelse oefeningen in verschillende situaties?

All4Paws geeft privélessen bij jou thuis of op een locatie in of rondom Almere. Hiervoor maak ik gebruik van diverse omheinde hondenveldjes. De lessen worden gegeven in blokken van vijf zodat deze steeds op de wensen en het niveau kan worden ingespeeld. Naast lessen op het gebied van opvoeding en basistraining worden er ook lessen gegeven in balans en coördinatie, hersenwerk en actief onderweg. 
kosten voor privélessen

aanmelden voor privélessen

graag eerst contact? 
  
E-mailen
Bellen
Map
Info